Satumaa Alhainen

Satumaa Alhainen on yksityinen päiväkoti Salon Alhaisissa, jossa toimii kaksi pientä lapsiryhmää: alle 3-vuotiaiden ryhmä Lorulaakso ja noin 3-5 –vuotiaiden ryhmä Taikametsä. Esiopetusta ei Alhaisissa toistaiseksi järjestetä. Päiväkodin lapsimäärä on enimmillään 28 ja iältään lapset ovat 10kk-5vuotta. Käytännössä päiväkodin lapsimäärä on lasten iän perusteella kuitenkin noin 22-24 lasta. Fyysisiltä tiloiltaan päiväkoti Satumaa tarjoaa hyvät puitteet pienryhmätoimintaan. Päiväkodissa työskentelee kaksi lastentarhanopettajaa ja kaksi lastenhoitajaa. Lisäksi meillä on oma emäntä, joka valmistaa meille herkullisia ja terveellisiä aterioita meidän omassa keittiössä.

Päiväkodin johtaja

Olen iloinen ja elämänmyönteinen lastentarhanopettaja. Minulle laatu varhaiskasvatuksessa merkitsee lapsilähtöistä, lasten ikä- ja kehitystaso huomioivaa toimintaa, avointa ja toimintaa kehittävää yhteistyötä vanhempien kanssa sekä ammattitaitoista ja motivoitunutta henkilökuntaa. Minulle tärkeää on kiireetön päivähoito, jossa lapset tulevat kuulluiksi ja nähdyiksi hoitopäivän aikana. Koskaan ei ole niin kiire, ettei ehtisi hetken sylitellä. Elämä on seikkailu, seikkaillaan yhdessä.

Lastenhoitaja

Olen nelikymppinen lähihoitaja, osaamisalana lapset ja nuoret. Itselleni tärkeitä asioita ovat perhe, koti ja luonto. Lastenhoitajana pidän erityisen tärkeänä, että lapset saavat hyvän ja turvallisenpäivähoidon, ikimuistoisia kokemuksia ja elämyksiä sekä hyvät eväät tulevaisuuteen.

Lastenhoitaja

Olen 38-vuotias lapsiin erikoistunut lähihoitaja. Taustalla minulla on myös koulunkäyntiavustajan sekä agrologin koulutukset. Olen rauhallinen ja ystävällinen, minulle on erittäin tärkeää että lapsi tulee kuulluksi. Lasten into, ilo ja idearikkaus tarttuvat minuun helposti ja lähdenkin mielelläni kehittämään heidän luomiaan ideoita. Luonto, metsä ja yhdessä tekeminen toimivat kohdallani suurena voimavarana ja ideariihenä. Jokaisen lapsen ainutlaatuisuuden ja erilaisuuden  ymmärtäminen luovat pohjan työlleni.

Lastenhoitaja

Olen 32 vuotias lapsiin erikoistunut lähihoitaja ja suorittanut myös kasvatustieteen perusopinnot. Olen iloinen ja energinen puuhanainen, jonka syli on lapsille aina avoin. Pidän perhettä, liikuntaa ja luontoa tärkeässä osassa niin vapaa-ajalla kuin työelämässäkin. Nautin työstäni lasten parissa ja teen sitä suurella sydämellä.